Dental Alliance
February 21, 2024

Deputat Mara Calista: Ne dorim o societate în care drepturile omului să fie respectate, să existe egalitate de gen, șanse egale pentru fiecare pentru a se dezvolta.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Ne dorim o societate în care drepturile omului să fie respectate, să existe egalitate de gen, șanse egale pentru fiecare pentru a se dezvolta. Totodată, ne luptăm să eradicăm discriminarea, violența de gen și acele comportamente care degradează condiția și spiritul uman. Iar pentru asta pregătim cele mai bune legi, iar sursa de inspirație o găsim și prin dialog și schimb de bune practici.
Îi mulțumesc E.S. Dna. María Pía BUSTA DÍAZ, Ambasadorul Republicii Chile în România, pentru organizarea conferinței ”Equal Opportunities for Women and Men: Legislation and Best Practices in Romania and Latin America” la care am participat alături de colegii parlamentari de la Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi. Am avut un dialog fructuos și am încredere că vom avea o țară în care cota de gen va fi o normalitate, nu o excepție.
Mai mult chiar, ca modele de femei de succes aș vrea să o menționez pe Isabel Allende, scriitoarea chiliano-americană, care militează pentru drepturile noastre, inclusiv cu cartea ”Ce vrem noi, femeile?” În mare: Să fim respectate și tratate egal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.