Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Mara Calista: Protejăm victimele violenței domestice prin prelungirea perioadei de emitere a ordinului de protecție și instituirea asistenței juridice obligatorii.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Protejăm victimele violenței domestice prin prelungirea perioadei de emitere a ordinului de protecție și instituirea asistenței juridice obligatorii.

Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi Decretul pentru promulgarea Legii privind modificarea Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, al cărei co – inițiatoare am fost alături de mai mulți colegi.

Prin această lege importantă și necesară se extinde durata pentru care se poate emite ordinul de protecție de la șase luni la un an și se instituie asistența juridică obligatorii și în faza de apel, în cazul persoanei care solicită ordinul de protecție.

Să eradicăm împreună violența!

Mai multe detalii aici: https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap