Dental Alliance
September 27, 2023

Deputat Mara Calista: Sprijin pentru persoanele afectate de tulburările din spectrul autist (TSA)!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

A fost adoptata ORDONANȚA DE URGENȚĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 83/2000 privind organizarea şi funcţionarea cabinetelor de liberă practică pentru servicii publice conexe actului medical!

Actul normativ creează cadrul legal adecvat implementării și dezvoltării serviciilor conexe actului medical, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate a accesului fără discriminare, în timp util şi neîntrerupt, la serviciile conexe actului medical și în mod deosebit al persoanelor cu tulburări din spectrul autist.

Din experiența mea de lucru din ultimii 4 ani și ceva cu cei din organizațiile suport autism vă pot spune că merită eforturile pe care le facem pentru a le oferi cele mai bune condiții persoanelor afectate de tulburările din spectrul acestei afecțiuni.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap