Dental Alliance

June 21, 2024

Zilele Municipiului Roman se apropie cu pași repezi, motiv pentru care, astăzi, în ședința Consiliului Local am reușit obținerea unui vot unanim și responsabil

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Zilele Municipiului Roman se apropie cu pași repezi, motiv pentru care, astăzi, în ședința Consiliului Local am reușit obținerea unui vot unanim și responsabil – așa cum trebuia să fie încă de la început – pentru organizarea evenimentelor care vor marca acest moment important și de tradiție pentru comunitatea noastră.
Ediția a XIII-a va avea loc în perioada 15-21 mai 2023, iar programul cuprinde manifestări culturale, artistice, religioase, educative, sportive și de divertisment.
Atât pentru noi, romașcanii, cât și pentru cei care ne vor vizita, Zilele Municipiului Roman vor fi o oportunitate excelentă de a experimenta o varietate de activități. Evenimentele includ și în acest an spectacole de teatru și dans, expoziții de artă, concerte de muzică, gale ale excelenței și competiții sportive. O noutate va fi organizarea Festivalulului Național de Teatru „Dan Alexandrescu” și a Conferinței Naționale cu tema ,,Divizia 7 Infanterie Roman. Onoare, Glorie și Jertfă. Tradiție și continuitate”, realizată în colaborare cu Baza 3 Logistică „Zargidava”. Pe lângă activitățile principale, vor fi organizate și expoziții de produse locale, unde vizitatorii pot achiziționa suveniruri și produse tradiționale.
Urmează stabilirea artiștilor, a detaliilor pentru fiecare eveniment, iar odată ce programul va fi definitivat va fi adus la cunoștința opiniei publice.
Sunt convins că vom avea parte de cele mai frumoase evenimente, care vor promova tradițiile și obiceiurile locale, vor evidenția patrimoniul cultural și istoric al orașului și vor oferi ocazia de a petrece împreună, momente frumoase!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.