Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Deputat Mugur Cozmanciuc: 2023 – Anul Iuliu Maniu!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am votat ieri pentru adoptarea legii pentru instituirea anului 2023 ca ”Anul Iuliu Maniu”, care a fost inițiată de colegii liberali Adrian Cozma și Robert Sighiartău.
”Art.l.- Se instituie anul 2023 ca „Anul Iuliu Maniu” pentru celebrarea vieții, personalității martiriului marelui om politic Iuliu Maniu împotriva instalării comunismului în România.
Art.2.- (1) Cu prilejul sărbătoririi „Anului Iuliu Maniu” se organizeazä
evenimente educationale, politice, diplomatice sau culturale dedicate contribuței fostului prim-ministru la unitatea, modernizarea democratizarea României.
(2) Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, autoritățile
administrației publice centrale locale, precum instituțiile publice aflate în subordinea sau coordonarea acestora, Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Radiodifuziune, pot aloca fonduri din bugetele proprii, pentru a organiza sau sprijini logistic și/sau financiar, manifestările educaționale, politice, diplomatice sau culturale în vederea respectării prevederilor alin.(l), in limita alocărilor bugetare aprobate”.
Iuliu Maniu s-a numărat printre marii oameni de stat ai țării noastre, luptând cu perseverență împotriva tendințelor autoritare ca un adevărat apărător al democrației.
Sursa foto: Google

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.