Dental Alliance
October 1, 2023

Prefect Adrian Niță: Ștrandul din Piatra-Neamț, locul atâtor amintiri frumoase pentru noi a ajuns astăzi o pată neagră pe obrazul administrației liberale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ștrandul din Piatra-Neamț, locul atâtor amintiri frumoase pentru noi, pietrenii, a ajuns astăzi o pată neagră pe obrazul administrației liberale care conduce orașul.
Cu puntea închisă, spații în paragină și chirii mari care îi alungă pe mulți comercianți, ștrandul din Piatra-Neamț devine pe zi ce trece un loc tot mai neatragător. Este unul dintre puținele ștranduri care nu au canalizare, iar stația de epurare nu funcționează de ani de zile. În plus, administrația liberală a desființat și zona pentru grătare care se afla în incinta acestui ștrand.
Toate acestea demonstrează dezinteres, incompetență sau neștiință în a gestiona problemele orașului, aspecte pentru care mulți ar trebui să plece acasă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap