Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Mugur Cozmanciuc: Am votat astăzi pentru adoptarea unei legi care ne va simplifica foarte mult interacțiunea cu instituțiile publice! Plata cu cardul sau online devine obligatorie

Acoperisul1

Condor Resort
Este vorba despre proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată!
Prevederi importante: ”Operatorii economici furnizori de servicii de utilitate publică, precum şi instituţiile și autoritățile publice definite de Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările și completările ulterioare și de Legea nr. 273/2006, privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de modul de finanțare și subordonare, care încasează impozite, taxe, contribuții, amenzi, dobânzi, penalităţi de întârziere, penalităţi, tarife, alte obligaţii de plată și sume pentru serviciile prestate sau intermediate, au obligaţia să accepte încasări şi prin intermediul cardurilor de debit, de credit sau preplătite, prin intermediul unui terminal POS, cât și prin aplicații care facilitează acceptarea plăților electronice”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.