Dental Alliance

Centrul comercial Roman Value Centre își mărește suprafața

0
YRY Residence

Prime Kapital și MAS REI au în plan extinderea centrelor comerciale Value Centre din Baia Mare, Roman și Bârlad. Astfel, conform ultimului raport financiar, anul acesta vor fi deschise noile spații comerciale din Baia Mare (luna septembrie) și Roman (luna noiembrie). La Roman vor fi realizate cinci spații comerciale noi. Dintre acestea, două au fost deja închiriate de New Yorker și Dr. Max. În acest fel, suprafața Roman Value Centre crește cu 3.400 mp, ajungând la 22.200 mp.

Roman Value Centre găzduiește, deocamdată, 50 de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 20.000 metri pătrați. Centrul comercial, care include un hipermarket, o galerie comercială și spații de tips trip mall, va deservi peste 160.000 de locuitori atât din municipiul Roman, cât și din localitățile din împrejurimi, generând peste 600 locuri de muncă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap