Dental Alliance
December 5, 2022

Deputat Mugur Cozmanciuc: Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă îmbunătățește atragerea investițiilor străine în România și promovarea exporturilor românești

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă îmbunătățește atragerea investițiilor străine în România și promovarea exporturilor românești, prin înființarea unei noi instituții care se va ocupa de aceste activități importante pentru economie. Crearea Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior este o inițiativă liberală, fiind o decizie îndelung așteptată de mediul de afaceri.
Agenția va asigura comunicarea administrației centrale cu agenții economici, va facilita intrarea investițiilor străine (directe și de portofoliu) în România, va sprijini investițiile românești în străinătate și va promova exporturile companiilor din România.
Prin înființarea acestei agenții, Guvernul își propune asigurarea unei creșteri economice sustenabile, bazată pe infuzia de capital și pe creșterea relevanței economiei României la nivel regional și european.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.