Dental Alliance
March 28, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Transformarea digitală a instituțiilor statului este inevitabilă și extrem de importantă

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Am discutat ieri în cadrul Bucharest Cybersecurity Conference, despre avantajele utilizării tehnologiilor, despre “dependența” noastră de tehnologie dar și despre cum putem evita vulnerabilitățile care pot să apară.
Cloudul guvernamental și interoperabilitatea sistemelor informatice ale instituțiilor publice vor reduce birocrația și vor asigura o partajare rapidă a informaţiilor între acestea. Cetățenii vor putea accesa rapid serviciile publice, de care sunt interesați, vor scăpa de dosarul cu șină, de mersul la ghișee.
Trebuie să avem grijă însă ca datele cetățenilor, deținute de instituțiile statului, să fie în siguranță iar aceștia să poată afla în orice moment cine le-a accesat și în ce scop.
Evenimentul organizat de Directoratul Național de Securitate Cibernetică face parte din calendarul oficial al României pentru Luna Europeană a Securității Cibernetice 2022.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap