March 6, 2021

Deputat Mugur Cozmanciuc: Ii multumesc IPS Teofan Mitropolitul Moldovei si Bucovinei pentru procesiunea de astazi din judetul Neamt a moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva

Rugaciunea ramane un pilon esential prin care ne mangaiem sufletele si cerem indurare in aceste momente de criza. Ii multumesc IPS Teofan Mitropolitul Moldovei si Bucovinei pentru procesiunea de astazi din judetul Neamt a moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva. M-am alaturat pentru putin timp, m-am rugat pentru fiecare dintre noi, pentru Neamt, pentru Romania. Sa trecem cu bine si prin aceasta grea incercare.

Le multumesc autoritatilor pentru implicare in organizarea acestei procesiuni: Politiei, Jandarmeriei si Prefectului Judetului Neamt George Lazar. A fost o procesiune in care nu s-a incalcat legislatia in vigoare.

Este pentru a treia oara in istorie cand racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva parasesc Iasul. In decurs de aproape 379 de ani, de cand au fost aduse de Voievodul Vasile Lupu (domn al Moldovei în perioada1634-1653), racla nu a parasit Capitala Moldovei decat de doua ori.

Mugur Cozmanciuc

Deputat, PNL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.