Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Oana Bulai: „Botezul Mântuitorului reprezintă momentul redeschiderii izvoarelor harului. Este o sărbătoare a înnoirii, a purificării, a unui nou început”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În Botezul Domnului stau începutul şi temeiul Sfintei Taine a Botezului creştin.

Iisus a venit la Ioan și i-a cerut să-L boteze, nu pentru că avea nevoie de curățire de păcate, pentru că era Dumnezeu-Omul, ci pentru a sfinți creația. El primește botezul de la Ioan pentru a readuce Duhul Sfânt în creație.

În această zi, Domnul nostru Iisus Hristos, primind botezul în râul Iordan, a făcut primul pas spre mântuirea fiecăruia dintre noi. Prin botez, devenim ucenicii şi discipolii Săi.

Botezul Mântuitorului reprezintă momentul redeschiderii izvoarelor harului, care fuseseră zăvorâte pentru om și pentru întreaga creație.

Este o sărbătoare a înnoirii, a purificării, a unui nou început.

Este sfârşitul sărbătorilor de iarnă şi promisiunea făcută la începutul unui an mai bun.

În spiritul acestei sărbători şi în lumina celor din ultimele săptămâni, vă doresc ca anul acesta să vă aducă tuturor visurile mai aproape, transformându-le în realităţi, să devină manifestarea a tot ce avem mai bun!

Botezul Domnului să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune!

La mulți ani, binecuvântați!

Deputat PSD de Neamț Oana Bulai

 

https://www.facebook.com/100005803058073/videos/1089776941692386/

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap