Dental Alliance
December 9, 2023

Deputat Oana Bulai: Tuturor celor care vă sărbătoriți onomastica vă doresc ani mulţi cu sănătate, bucurie şi fie ca Sfântul Ioan Botezătorul să vă ocrotescă și să vă îndrume pașii mereu, cu înţelepciunea lui binecuvântată şi blândă!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În fiecare an, pe 7 ianuarie, sărbătorim Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, zi în care îl cinstim pe cel care l-a botezat pe Iisus în Iordan.

Sfântul Ioan nu are nevoie de laude omeneşti. L-a lăudat Însuşi Hristos când a spus că, între mulţimile oamenilor care s-au născut până atunci, el este mai presus de toţi.

El este cel mai mare om născut dintre cei muritori și singurul sfânt prăznuit mai mult de trei ori pe an. El este unic prin viața, prin rugăciunea și faptele sale.

Foarte mulţi români care poartă numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante – Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Nela, Ionică, Oana – au motive de sărbătoare în această zi. Este cea mai bogată familie onomastică din România.

Tuturor celor care vă sărbătoriți onomastica vă doresc ani mulţi cu sănătate, bucurie şi fie ca Sfântul Ioan Botezătorul să vă ocrotescă și să vă îndrume pașii mereu, cu înţelepciunea lui binecuvântată şi blândă!

La mulți ani!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap