Dental Alliance
April 13, 2024

Deputat Oana Bulai: Consilierii locali PSD Roman solicită alocarea a 60% din bugetul local pentru rezolvarea problemei infrastructurii de apă!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Propunerea pe care consilierii PSD Roman au făcut-o primarului la întâlnirea de azi pe tema bugetului pentru acest an este aceea de a se renunța la cheltuielile inutile, iar bugetul Romanului să fie concentrat pentru rezolvarea adevăratelor probleme din oraș.
Prioritățile romașcanilor trebuie să fie și ale Primăriei.
Vi se pare normal ca Primăria Roman să aibă prinsă în buget suma necesară pentru reabilitarea a 5 străzi, în condițiile în care li s-a atras atenția de către Apaserv că sub acestea se află conducte care trebuie înlocuite? Ce înseamnă asta? Asfaltezi acum străzile pentru ca mai apoi să vii să le spargi pentru a schimba conductele? Asta înseamnă să fii un primar gospodar?
Este datoria primarului să vină cu o viziune pentru următorii ani și să fie un bun gospodar!
Este un lucru pe care PNL nu l-a demonstrat în Roman în cei 14 ani de când reprezentanții săi conduc Primăria, având în vedere gravitatea situației cu care ne confruntăm, una pe care nu o regăsim în celelalte orașe din Neamț care sunt sub contract tot cu Apaserv.
Dacă la alții s-a putut, la noi de ce să nu se poată?
Interesul care ar trebui să conteze este cel al romașcanilor! Romașcanii vor o infrastructură de apă măcar la stadiul de subzistență, care să funcționeze în limita bunului simț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.