January 29, 2022

Deputat Oana Bulai: Eu cumpăr produse românești!

Fereastra1
Iată câteva motive pentru care să consumați aceste produse și beneficiile pe care le avem noi, cu toții, dacă le consumăm:
📍au un gust mult mai bun și sunt mult mai sănătoase;📍al doilea motiv, poate cel mai important, prin achiziționarea acestor produse sprijinim producătorii locali.
Acum, mai mult ca oricând, trebuie să îi susținem pe producătorii români pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă. Putem să contribuim chiar fiecare dintre noi cumpărând produsele românești.
Totodată, avem nevoie de politici și programe precum cele susținute de PSD:
📍”Fabricat în România” și 📍”Cumpărăm românește”. Doar așa putem să reducem importurile de alimente și bunuri și ne putem întări securitatea alimentară a țării.
Tocmai de aceea PSD relansează și sprijină puternic programe menite să susțină legumicultorii și să aducă pe masa românilor produse proaspete, curate, de calitate și cu gust.
👉 Programul Tomata – Sprijin de 4.000 de euro/beneficiar (3.000 de euro pentru ciclul 1 de producție + 1.000 de euro pentru ciclul 2 de producție) pentru producțiile vândute în perioada 1 martie – 10 iunie (ciclul 1), respectiv 15 octombrie – 9 decembrie (ciclul 2).
👉 Programul de sprijinire a legumelor deficitare – Sprijin de 1.000 de euro/beneficiar pentru producțiile valorificate în perioada 15 octombrie – 9 decembrie (ciclul 2).
👉 Programul de sprijinire a usturoiului – Sprijin de 3.000 de euro/beneficiar/ha pentru producțiile valorificate în perioada 1 iunie – 21 decembrie.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.