November 30, 2021

Deputat Oana Bulai: În această nouă formulă politică voi milita pentru proiectele Romanului şi ale județului Neamţ

Cel mai important lucru după ziua de astăzi din Parlament este faptul că țara noastră câștigă un Guvern cu puteri depline, dar și stabilitate politică! PSD a dovedit încă o dată că este un partid MATUR, care, pentru binele românilor, a lăsat deoparte orgoliile și conflictele politice.
Însă, coaliția cu PNL la guvernare nu înseamnă că vom închide ochii la activitatea reprezentanților liberali. Prin susținerea Guvernului nu am acordat un cec în alb PNL.
Colaborarea pe care o avem este pentru o formulă guvernamentală care să asigure stabilitate țării, astfel încât să trecem cu bine peste perioada grea pe care o parcurgem.
În această nouă formulă politică voi milita pentru proiectele Romanului şi ale județului Neamţ și îmi voi duce angajamentele luate în fața nemțenilor la capăt fără a face niciun fel de compromisuri.
Voi face echipă cu miniștrii social-democraţi care ocupă portofolii importante în Guvern, precum cel al Muncii, Finanțelor, Economiei, Familiei și Tineretului, Transporturilor, Sănătății, Agriculturii, pentru a realiza proiecte de dezvoltare dedicate comunităților nemțene.
Voi purta discuții în continuare cu primarii din Neamț pentru a afla problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, astfel încât să le aduc în fața instituțiilor centrale și să le susţin în Parlament şi alături de colegii din Guvern.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.