Dental Alliance
December 5, 2022

Deputat Oana Bulai: M-am bucurat să particip alături de Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, cel care a fost și speaker, la Gala Innovation Labs 2022

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

M-am bucurat să particip alături de Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, cel care a fost și speaker, la Gala Innovation Labs 2022, care a avut loc la Opera Română.

Este un eveniment de marcă în cadrul căruia am cunoscut tineri extraordinari, care au șanse reale să schimbe viitorul prin activitatea lor. Am văzut cum imaginația și dorința de a descoperi lucruri noi ale tinerilor sunt puse la muncă într-un scop benefic.

Innovation Labs este un pre-accelerator pentru tinerii fondatori și startup-uri de tehnologie. Programul vizează studenții și absolvenții din universitățile tehnice și din domeniile de comunicare, afaceri și creative pentru aventura de mentorat de 3 luni de lucru în echipă, dezvoltare intensivă de prototipuri și mentorat, explorând ecosistemul startup-urilor în creștere din România.

Innovation Labs oferă oportunitatea tinerilor cercetători de a dezvolta soluții și produse inovatoare, folosind tehnologii de vârf. Sunt încântată atunci când văd exemple de succes, în care ideile, proiectele au devenit realitate.

Felicitări premianților Galei Innovation Labs pentru toate ideile și proiecte voastre minunate!

Felicitări tuturor celor care compun familia Innovation Labs pentru eforturile depuse în toți acești ani, dar și pentru frumoasa comunitate pe care au construit-o!

Deputat PSD de Neamț Oana Bulai

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.