Dental Alliance
April 19, 2024

DGASPC NEAMȚ, Toleranță zero față de corupție, dar știau de CONCURSURILE organizate

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Ca urmare a trimiterii în judecată de către DNA a fostului șef al Complexului de Servicii Romanița Roman, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț condamnă ferm astfel de fapte și se delimitează total de această situație. Astfel de incidente grave aduc prejudicii instituției noastre și afectează nedrept activitatea salariaților care își desfășoară activitatea corect și cu profesionalism.

Cu privire la situația de fapt, precizăm că doamna Petronela Cobuz a fost angajată în urma unui concurs în data de 22.02.2021 ca șef Complex de Servicii Romanița Roman, pe perioadă determinată.

 În data de 1 iulie 2022, DGASPC Neamț a fost înștiințată de către DNA Bacău despre faptul că s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de doamna Cobuz, pe o perioadă de 60 de zile, ulterior, perioada controlului judiciar fiind prelungită. În aceeași zi, conducerea DGASPC Neamț a dispus suspendarea din funcția de șef centru a Complexului de Servicii Romanița a doamnei Cobuz. Celelalte persoane trimise în judecată de către DNA în această speță nu sunt și nu au fost vreodată angajatele DGASPC Neamț și nici un alt angajat al DGASPC nu a fost implicat sau cercetat în acest dosar.

Dorim să  asigurăm opinia publică, beneficiarii și colaboratorii noștri că întreaga activitate a DGASPC Neamț se desfăşoară sub semnul respectării prevederilor legale, a integrităţii şi toleranţei zero faţă de corupţie.

Comunicat DGASPC Neamt

Sursa foto Facebook Cobuz Petronela

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.