January 16, 2022

Deputat Oana Bulai: Municipiul Roman oare nu mai este parte a județului Neamț?

#Incredibil, dar adevărat! Municipiul Roman oare nu mai este parte a județului Neamț? Eu asta înțeleg din modul în care s-au alocat banii în județ, la solicitarea Prefectului PNL. Chiar în halul ăsta s-a ajuns? Pentru PNL Neamț municipiul Roman nu există. Degeaba avem primar PNL.
Romanul, una dintre localitățile importante ale județului, este trecut cu vederea de guvernarea PNL. Nu v-ar fi rușine? Sigur nu vă e, doar ăștia sunteți voi, peneliștii!
#Romașcani, voi înțelegeți de ce orașul nostru nu a primit #NICIUN_LEU_DE_LA_GUVERN?
Așa să fi înțeles premierul demis Cîțu să se răzbune pe deputatul PNL Leoreanu că nu l-a susținut la președinția PNL? Pedepsind romașcanii? Ce vină au ei, domnule Cîțu, că voi în partid sunteți împărțiți în tabere?
#Romanul nu primește #NIMIC, comunele conduse de PSD primesc sume derizorii (aproximativ 50 mii lei adică 10 000 euro), în vreme ce localitățile conduse de PNL primesc sume consistente de ordinul sutelor de mii de lei.
PNL îi împarte pe români în cei care sunt cu liberalii și…restul. Restul, cei care nu vă preocupă pe voi, peneliștii, reprezintă copii, bătrâni, oameni harnici care sunt tăiați de pe lista continuării dezvoltării localităților pentru că unii se cred #Dumnezei_pe_bani_publici!
Vă atașez tabelul cu sumele repartizate pentru localitățile din județul Neamț! Romanul…nu există.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.