January 16, 2022

O femeie a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare în Neamț

Prin apel la 112, în această dimineață,  pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din localitatea Pâțâligeni, comuna Pipirig.
La locul evenimentului s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu o autospecială de stingere și două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.
Incendiul se manifesta în interiorul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuință.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunuri materiale aflate în interiorul anexei (obiecte de mobilier,  materiale textile,  aparate electrocasnice etc) și acoperișul anexei pe o suprafață de 5 mp.
Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat victimei, după care au transportat-o la CPU Târgu Neamț.
Folosirea combustibilui neadecvat a fost stabilită ca fiind cauza probabilă de producere a incendiului (a încercat să aprindă focul cu ajutorul benzinei).

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.