Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Oana Bulai: PSD a fost și este, în continuare, alături de români, dar nu îi uită nici pe operatorii economici, în special întreprinderile mici și mijlocii

Acoperisul1

Condor Resort
Guvernul a adoptat în cadrul ședinței de miercuri Ordonanța de urgență care cuprinde măsurile de protecție socială propuse de PSD care vin atât în sprijinul angajaților, cât și al angajatorilor. De aceste măsuri sunt vizați și ceilalți profesioniști (sportivi, antrenori și alte categorii de liber profesioniști).
Prin această ordonanță s-a reintrodus acordarea șomajului tehnic și sunt reglementate noi măsuri de protecție socială, atât de necesare în această perioadă. Actul normativ prevede acordarea unei indemnizații în cuantum de 75% din salariul de bază, până la 31 martie 2022, în cazul suspendării temporare a contractului individual de muncă din iniţiativa angajatorului, pe perioada stării de alertă. Este o măsură care vine în sprijinul firmelor afectate de pandemie.
Încă din momentul intrării la guvernare PSD a promovat soluții echilibrate, menite să ajute în primul rând oamenii, dar și angajatorii. PSD a fost și este, în continuare, alături de români, dar nu îi uită nici pe operatorii economici, în special întreprinderile mici și mijlocii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.