Suplimente Alimentare Imunyze

Dispărut! Poliția vă cere ajutorul pentru găsirea persoanei din imagine

Acoperisul1

Condor Resort

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au fost sesizați de către un bărbat, de 67 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 6 decembrie 2021, fiul său STĂNOAEI IOAN-CRISTINEL, în vârstă de 43 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m, greutate – 85 – 90 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover gri, pantaloni negri, fiind încălțat cu cizme din cauciuc de culoare neagră, iar pe cap o căciulă de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Pipirig și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de bărbatul în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.