Dental Alliance

Deputat Oana Bulai: PSD a intrat la guvernare pentru a aduce soluții concrete pentru protejarea populației după doi ani de criză și de măsuri ineficiente

0
YRY Residence

Prioritatea PSD este să ajutăm românii, pentru că aceștia așteaptă de la noi responsabilitate, nu certuri și ieșiri conflictuale pe la televizor.
#Miniștrii_PSD își fac datoria cu responsabilitate. În fiecare săptămână aceștia vin cu noi măsuri în interesul românilor. Acest lucru s-a întâmplat și săptămâna trecută.
Ministrul PSD al Finanțelor, #Adrian_Câciu, a identificat și a deblocat resursele financiare pentru ajutorul acordat primăriilor, pentru plata facturilor la gaze. Tot Ministerul de Finanțe menține și-n acest an finanțarea necesară pentru continuarea programului „Prima casă”, cel care a ajutat mii de familii de tineri.
Pe zona de social, ministrul PSD al Familiei, #Gabriela_Firea, a extins la nivel național proiectul susținerii/decontării procedurilor de fertilitate pentru femeile între 20 şi 45 de ani, în valoare de 4.500 de euro. Această măsură, așa cum spuneam și zilele trecute, este una extrem de utilă, mai ales în contextul în care în 2021 țara noastră a înregistrat cel mai mic număr de nașteri din istoria măsurătorilor statistice din România.
Și în domeniul agriculturii au fost adoptate măsuri care vin în sprijinul fermierilor, după 2 ani extrem de grei. Spre exemplu, ministrul agriculturii, #Adrian_Chesnoiu, a redus birocrația, facilitând accesul fermierilor la ,,Programul Tomata” și la schemele de ajutor de minimis. În același timp a început cel mai ambițios program național de susținere a IMM-urilor autohtone: Programul IMM INVEST și Subprogramul AGRO IMM INVEST.
Sănătatea a fost în centrul atenției și săptămâna trecută. Ministrul #Alexandru_Rafila a scos la suprafață dedesubturile PNRR din domeniul sănătății. Fostul ministru USR al fondurilor europene, Cristian Ghinea, a prevăzut peste 25 de milioane de euro pentru consultanță, în vreme ce cheltuielile pentru funcționarea agenției ce ar urma să se ocupe de infrastructura din sănătate abia dacă ating 5 milioane de euro!
PSD este și va rămâne parte a soluției pentru #redresarea_României! Cred că este în cel mai bun interes să valorificăm energia guvernului nostru pentru a-i ajuta pe oameni.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap