Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Oana Bulai: PSD a sunat astăzi adunarea pentru noua sesiune parlamentară!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Am participat la ședința grupurilor parlamentare reunite ale PSD din Senat și Camera Deputaților unde s-a făcut o analiză a activității desfășurate în Parlament. Cifrele vorbesc de la sine: avem grupul parlamentar cu cea mai bună prezență, cu cele mai multe inițiative și cu cea mai bogată activitate parlamentară.
În această ședință, președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de miniștrii social-democrați Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Adrian Câciu, Florin Spătaru și Marius Constantin Budăi au prezentat rezultatele înregistrate în perioada guvernării, dar și obiectivele pentru perioada următoare. Am discutat despre continuarea măsurilor din programul de guvernare și despre ce și-a propus PSD să susțină în cadrul Guvernului în perioada următoare.
Prezența PSD la guvernare se vede atât în măsurile adoptate, cât și în rezultatele înregistrate de Guvern. De la intrarea la guvernare am îndeplinit toate angajamentele asumate în fața românilor, dar și a partenerilor internaționali. În toată această perioadă nivelul investițiilor a crescut și au fost acordate stimulente pentru sprijinirea economiei.Prin munca depusă de miniștrii PSD, toate bornele din PNRR au fost îndeplinite și suntem în grafic pe domenii aflate în portofoliile miniștrilor noștri. În privința infrastructurii, s-a reușit finalizarea licitațiilor care au fost câștigate de constructori români pentru autostrada A7, cea dintre Ploiești și Pașcani, care va trece și prin județul Neamț.
Am avut și un motiv de mândrie ca nemțeancă. Județul Neamț a fost din nou Numărul 1, primind cea mai mare sumă per proiect din România pentru construcția noului spital județean, proiect inițiat de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. România are nevoie de seriozitate şi profesionalism din partea celor care adoptă decizii. Obiectivul meu și al colegilor din PSD constă, pe mai departe, în realizarea unei creșteri economice sustenabile, consolidarea unui stat puternic, a unei societăți echilibrate, cu o clasă de mijloc extinsă.
Avem oameni capabili, cu experiență, oameni tineri, în care am mare încredere că vor implementa cu mare succes programul de guvernare al PSD. Voi continua să susțin toate măsurile care sunt benefice nemțenilor și tuturor românilor și am încredere că miniștrii PSD vor realiza proiectele discutate și propuse! Activitatea mea parlamentară va fi, pe mai departe, una în slujba nemțenilor și în interesul acestora!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap