Dental Alliance
November 29, 2023

Leonard Achiriloaei: Am depășit fără evenimente neplăcute primul val de zăpadă!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Echipele operatorului de deszăpezire și ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au lucrat în acest weekend pentru a limita efectele ninsorii și apariția poleiului, astfel încât au fost asigurate condiții optime pentru trafic, degajate în primul rând fiind căile de acces la unitățile de învățământ și unitățile sanitare. Având în vedere condițiile meteo și procedurile impuse, pe raza municipiului Roman s-a intervenit pentru deszăpezire începând din după-amiaza zilei de 27 ianuarie. Conform planului de acțiune s-a început cu străzile principale, acolo unde s-a împrăștiat material antiderapant, iar începând cu ora 21:00 s-a intervenit mecanic pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe principalele artere. Un număr de 11 utilaje s-au aflat continuu în teren până sâmbătă, 28 ianuarie, ora 11:00, fiind utilizate 174 de tone de material antiderapant.
În perioada codului galben a fost asigurată, conform procedurilor, viabilitatea principalelor căi de acces pentru desfășurarea în bune condiții a traficului rutier, ulterior intervenindu-se pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și de pe străzile secundare. În continuare, se degajează zăpada din zona parcărilor de pe principalele artere și se efectuează lărgirea carosabilului în zona intersecțiilor. În acest moment, în teren se află 3 utilaje de împins zăpada, o sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant și 42 de persoane care degajează trotuarele.
Depunem toate eforturile pentru ca activitățile în municipiul nostru să se desfășoare în condiții normale și în această iarnă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap