Dental Alliance
March 28, 2023

Deputat Oana Bulai: PSD VINE ÎN SPRIJINUL MEDIULUI DE AFACERI!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În pachetul „Sprijin pentru România” se regăsesc mai multe măsuri care îi vizează în mod direct pe reprezentanții mediului de afaceri din țara noastră.
În primul rând, 300 de milioane de euro vor fi alocați pentru a sprijini IMM-urile care se confruntă cu dificultăți din cauza efectelor generate de contextul regional. Va fi acordat un ajutor de până la 400.000 de euro per firmă pentru IMM-urile cu cheltuieli de peste 15% la utilități. Programul intră în vigoare de la data de 1 iunie.
De asemenea, Guvernul va aloca un buget de 200 de milioane de euro pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie. Este vorba de acordarea unui ajutor de stat pentru încurajarea investițiilor în valoare de peste un milion de euro, cu efect important de dezvoltare regională, cu perspective de continuare. Programul intră în vigoare de la 1 mai.
Pentru susţinerea transportatorilor şi distribuitorilor Guvernul va pune în aplicare o schemă de sprijin de 300 de milioane de lei care vor fi direcţionate firmelor de transport rutier de mărfuri, de persoane şi pentru companiile de distribuţie. Pentru companiile de transport şi distribuţie, afectate de creşterea preţurilor la combustibili, punem în aplicare un mecanism de sprijin, prin care vom acorda o subvenţie de 0,50 lei/litrul de carburant. Beneficiari vor fi aproximativ 4.000 de firme.
Toate măsurile au menirea de a veni în sprijinul mediului de afaceri din țara noastră pentru a putea face față perioadei extrem de dificile pe care o parcurgem.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap