Dental Alliance

Primar Leonard Achiriloaei: Continuăm curățenia de primăvară, cu spălarea străzilor și a gangurilor din oraș!

0
YRY Residence

Profităm de vremea caldă și continuăm, într-un ritm susținut, curățenia de primăvară, reparațiile și lucrările de întreținere a bunurilor aflate pe domeniul public, atât pe bulevardele mari, cât și pe străzile secundare și în cartiere.
După ce echipele Direcției de Servicii Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Roman au intervenit la reparații curente, plantări de arbori și flori, tăieri de corecție și regenerare, iar spațiile verzi au fost degajate de resturile vegetale, s-a trecut la spălarea cu detergent a străzilor și a zonelor pietonale. Urmărim să eliminăm astfel cantitatea de praf și resturile de material antiderapant din zona carosabilă. Poliția Locală oferă sprijin acestei acțiuni, procedând la dirijarea circulației.
Străzile pe care se intervine în primă fază sunt cele principale: 1 Decembrie, Alexandru cel Bun, Bulevardul Republicii, Bogdan Dragoș, Cuza Vodă, Dobrogeanu Gherea, Griviței, Libertății, Mihai Vitezu, Nicolae Titulescu, Rahovei, Roman-Mușat, Piața Roman Vodă, rond Cimitir, Soldat Porojan, Smirodava, Ștefan cel Mare, Sucedava, Tineretului, Traian. Totodată, echipele operatorului de salubritate au intervenit și la spălarea tuturor gangurilor din oraș.
După finalizarea acestei etape, se va continua cu refacerea marcajelor rutiere și turnarea de mixturi asfaltice, acolo unde acest lucru se impune.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap