Dental Alliance

Deputat Oana Bulai: Românii nu trebuie să se teamă că vor rămâne fără pâine și alte alimente de bază pe masă!

0
YRY Residence

Motivul este unul simplu: România are stocuri suficiente! Spre exemplu, în cazul grâului, țara noastră are suficiente stocuri în depozite pentru a susține consumul intern în următoarea perioadă.
Mai mult, ministrul agriculturii, colegul meu #AdrianChesnoiu, a luat încă dinainte ca războiul din Ucraina să înceapă o decizie extrem de inspirată și bună pentru poporul român: au fost completate rezervele de stat. Acest lucru face ca depozitele țării noastre să fie pline, iar românii nu trebuie să se îngrijoreze.
Am încredere că Guvernul va găsi cele mai bune soluții pentru a limita și efectele scumpirilor din ultima perioadă. Este adevărat că unele alimente s-au scumpit, dar nu trebuie să existe teama că acestea nu vor mai fi disponibile. Și în cazul prețurilor consider că, spre exemplu, dacă facturile la energie vor fi mai ușor de suportat, prețurile vor scădea.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap