Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: Investițiile în Spitalul Municipal de Urgență Roman și în infrastructura de sănătate sunt esențiale pentru comunitatea noastră!

Acoperisul1

Condor Resort
Primăria Municipiului Roman a sprijinit o nouă investiție în aparatură și echipamente medicale, de data aceasta pentru Secția de Terapie Intensivă Neonatală. Aceasta va fi dotată cu cinci incubatoare, dintre care patru sunt hibrid, închis-deschis și pentru transport intraspitalicesc, respectiv un incubator deschis tip masă de reanimare. Valoarea echipamentelor medicale este 619 mii de lei, finanțarea fiind asigurată de Ministerul Sănătății și din bugetul local.
Consolidarea investițiilor în domeniul sănătății, rămâne o prioritate pentru administrația publică locală, în acest an fiind avute în vedere o serie de proiecte importante, printre care se numără: reabilitarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului – proiect în valoare de peste 16 milioane lei, reabilitarea Policlinicii – 8,5 milioane lei și construcția unei noi stații de sterilizare în valoare de 5,6 milioane lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.