Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Oana Bulai: Romașcanii trebuie să știe adevărul: problema apei nu ține de APASERV (care se află în subordinea Consiliului Județean), ci de Primărie!

Acoperisul1

Condor Resort
Romașcanii trebuie să știe adevărul: problema apei nu ține de APASERV (care se află în subordinea Consiliului Județean), ci de Primărie! PSD Roman va depune toate eforturile pentru ca rețeaua de apă să fie modernizată, astfel încât pierderile, pe care locuitorii orașului le plătesc, să fie oprite!
Ani la rând, Primăria Roman în loc să modernizeze conductele, să le înlocuiască și să oprească pierderile a ales variata peticirii. În tot acest timp, romașcanilor le-a fost servită o manipulare grosolană prin care li se spunea că vina este a Consiliului Județean, când în realitate era a Primăriei.
Toate pierderile care duc la facturi mari pentru locuitorii Romanului vin din cauza delăsării de care Primăria a dat dovadă în ultimii ani.
Acum, PNL a alocat aproximativ 1 milion de lei (945 mii lei ca să fim mai exacți) pentru Capitolul Canalizarea și tratarea Apelor Reziduale, care vizează și rețeaua de apă. Este mult prea puțin pentru problemele cu care se confruntă rețeaua din Roman. Dar, această alocare demască și minciuna care s-a continuat ani în șir: soluțiile erau în curtea Primăriei.
Doar că cei 945 mii de lei reprezintă o sumă mult prea mică pentru a rezolva problema rețelei de apă din Roman. Trebuie o investiție substanțială. În acest sens, consilierii PSD Roman au depus un amendament la bugetul local prin care propunem să fie alocați bani din fondul de rezervă pentru rețeaua de apă suma de 1 milion de lei, ceea ce face ca bugetul disponibil pentru Capitolul Canalizarea și tratarea Apelor Reziduale să fie de 1.945.000 lei.
Nu putem decât să sperăm că responsabilitatea față de locuitorii Romanului îi va ghida pe consilierii PNL și USR din Consiliul Local și vor vota amendamentul PSD.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.