Suplimente Alimentare Imunyze

Trenurile circulă în condiții de iarnă în nordul țării

Acoperisul1

Condor Resort

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă pe rețeaua feroviară din partea de nord al țării, personalul feroviar fiind activat pentru intervenția operativă, necesară asigurării continuității traficului feroviar.

În acest moment se intervine cu drezine pantograf și cu personal propriu pe raza Regionalei CF Iași, pe intervalul de stații Silhoasa – Larion, unde se acţionează pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Până la finalizarea operaţiunilor de verificare şi de constatare a eventualelor deranjamente la linia de contact de pe segmentul Silhoasa – Larion, două trenuri de călători – IR 1831 şi R 5711 – sunt oprite temporar în gările Silhoasa şi Coşna, unde sunt îndeplinite condițiile optime de staționare, garniturile dispunând de căldură și lumină.

Compania precizează că măsura staționării temporare, în intervalul necesar operațiunilor de intervenție cu drezinele pantograf, are drept scop reluarea traficului în cel mai scurt timp și în condiții optime de circulație.

(sursa: Mediafax)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.