Dental Alliance
December 9, 2023

Deputat Oana Bulai: Tinerii sunt viitorul! Tocmai de aceea ei au nevoie să experimenteze cum se conduce o țară, cum se lucrează în Parlament

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Tinerii sunt viitorul! Tocmai de aceea ei au nevoie să experimenteze cum se conduce o țară, cum se lucrează în Parlament, cum se desfășoară o ședință de plen, cum se propun, dezbat și adoptă legile. Pentru ei, Programul Internship al Camerei Deputaților va continua și în acest an.
Tinerii care doresc să dobândească experiență în domeniul legislativ și să se familiarizeze cu modul de lucru din Parlament îi invit să aplice la ediția din acest an a Programului de Internship al Camerei Deputaților.
Îmi doresc ca ediția din acest an să aducă experiențe noi și să ofere tinerilor posibilitatea de a se acomoda cu modul de lucru al administraţiei publice centrale, de a vedea lucrurile din interior și, de ce nu, acest stagiu să fie una din motivațiile în alegerea unei cariere politice sau în sistemul public.
Tinerilor care vor aplica le doresc mult succes și îi aștept la Parlament!
Cei interesați se pot înscrie aici: https://www.cdep.ro/pls/dic/site2015.page?id=1126

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap