Dental Alliance
March 1, 2024

Deputat Oana Bulai: Voi susține mediul de afaceri prin toate pârghiile pe care le am la dispoziție în Parlament pentru a modela viitorul investițiilor în România!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Felicitări organizatorilor pentru masa rotundă privind reglementarea REIT-urilor (Real Estate Investment Trusts) – „Modelarea Viitorului Investițiilor Imobiliare în România”, un eveniment de succes realizat în parteneriat cu BREC (Bucharest Real Estate Club), Bursa de Valori București și Comisiile pentru buget, finanțe și bănci din Parlamentul României.
A fost o onoare să particip alături de Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, Adrian Zuckerman, fostul ambasador al Statelor Unite la București, reprezentanți de la ASF și reprezentanți ai mediului de afaceri din zona imobiliară. Mulțumesc moderatorilor Bogdan Chirieac și Elena Cristian pentru gestionarea excelentă a dezbaterii.
În cadrul intervenției mele am subliniat că Legislativul nu trebuie să fie o frână în evoluția piețelor și a investițiilor, ci trebuie să fie un motor de susținere și încurajare a investitorilor.
În timp ce la nivel public se discută despre clasamente internaționale și despre evitarea ultimelor locuri, viziunea mea despre România este aceea de a fi în topul clasamentului. România merită să aibă o ofertă investițională atractivă și trebuie să putem să o vindem investitorilor.
Am făcut parte din mediul de business și știu câtă muncă depun cei din sectorul imobiliar și al construcțiilor pentru a ajunge la performanță. Apreciez eforturile lor și sunt alături de ei în această călătorie.
Voi susține mediul de afaceri prin toate pârghiile pe care le am la dispoziție în Parlament pentru a modela viitorul investițiilor în România!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.