Dental Alliance
March 1, 2024

Petrecere de Revelion la Restaurantul Rustic Popas Cimpoeșu: O Noapte de Neuitat pentru Începutul Anului Nou

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În noaptea de Revelion, Restaurantul Rustic PopasCimpoeșu deschide porțile pentru o petrecere de neuitat, unde clienții sunt invitați să întâmpine noul an într-un mod cu totul special. Cu un meniu tradițional, băuturi fine, muzică antrenantă și un desert surpriză, se promite o experiență de neegalat.

Cu un meniu gândit pentru a satisface cele mai exigente gusturi, clienții vor avea ocazia să se delecteze cu preparate tradiționale pregătite cu atenție și pasiune de către bucătari experimentați. De la aperitive savuroase la feluri principale delicioase, meniul tradițional este menit să ofere o călătorie culinară autentică în noaptea de Revelion.

Băuturile fine, inclusiv șampania care nu trebuie să lipsească dintr-o astfel de ocazie festivă, vor completa atmosfera de sărbătoare. O selecție atentă de băuturi alcoolice și non-alcoolice va fi disponibilă pentru a satisface gusturile fiecărui invitat.

Muzica este asigurată de nimeni altul decât celebrul DJ PUYA, garantând un playlist variat și energic care va ține invitații pe ringul de dans până în zorii zilei. Cu o carieră impresionantă în spate și o abilitate de a citi publicul, DJ PUYA promite să aducă atmosfera de club în această noapte specială.

Nu putea lipsi nici desertul surpriză, o delicatesă care va încânta papilele gustative ale tuturor celor prezenți la petrecere. Este un final dulce pentru o noapte de bucurie și distracție.

Pentru a asigura locurile la această petrecere deosebită, rezervările se pot face la numărul de telefon 📞 0753 114 996 sau prin mesaj pe 📲 WhatsApp. Restaurantul PopasCimpoeșu a pregătit o atmosferă caldă și primitoare pentru a vă întâmpina în noaptea de Revelion.

Adresa evenimentului este 📍 Popas La Cimpoeșu, com. Mircești (DE 583, Km 3,4). Echipa restaurantului vă așteaptă cu drag să vă alăturați acestei petreceri memorabile și să împărțiți bucuria începutului de an într-un cadru autentic și festiv. Un Revelion de neuitat vă este promis la Restaurantul Rustic PopasCimpoeșu!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.