Dental Alliance
March 29, 2023

Deputat Remus Munteanu: Partidul Social Democrat se alătură campaniei de promovare a produselor românești „Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Partidul Social Democrat se alătură campaniei de promovare a produselor românești „Bun pentru tine, bine pentru fiecare!” demarată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale cu ocazia „Zilei naționale a produselor agroalimentare românești”.
În perioada 8 – 10 octombrie 2022, vă invităm în număr cât mai mare la târgurile și evenimentele organizate în toată țara pentru a sărbători românește produsele autentice obținute pe plan local de fermierii noștri.
Vezi aici: https://www.psd.ro/wp-content/uploads/2022/10/Târguri-dedicate-Zilei-naționale-a-produselor-românești.pdf lista târgurilor organizate de MADR în parteneriat cu producătorii români.
Detalii despre campania ”Produs românesc – bun pentru tine, bine pentru fiecare” https://madr.ro/…/7782-sarbatorim-ziua-nationala-a…

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap