Dental Alliance
February 21, 2024

Doi adulți și doi copii și-au pierdut viața în accidentul de pe E85 de la Săbăoani, se întorceau de la Sfânta Parascheva

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Patru persoane, dintre care doi copii, și-au pierdut viața în urma unui cumplit accident rutier produs, joi dimineață, pe DN 2 în județul Neamț. Impactul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară. Doi copii de 9 și 11 ani și doi adulți de 31 de ani și 35 de ani au decedat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecție cu DJ 208, în apropierea localității Săbăoani, județul Neamț.

Din primele informații, un autoturism în care se aflau cinci persoane, membri ai aceleiași familii, dintre care trei copii, a fost acroșat de o autoutilitară.

UPDATE 2: Doi adulți și doi copii și-au pierdut viața într-un cumplit accident pe DN2 în Neamț. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat

În accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau cinci persoane. În urma evenimentului autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un lan de porumb.

acc3

Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanții la trafic.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se află patru persoane încarcerate, în stare de inconștiență.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulți și doi copii.

Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ și SMURD au preluat victimele și au început manevrele de resuscitare.

acc 2

Din păcate, nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanța SAJ declarând decesul acestora (bărbat de 35 de ani, femeie de 30 de ani și doi copii de 9 și 11 ani).

Un băiat de 14 ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la CPU Roman.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 57 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD), SAJ (trei echipaje cu ambulanțe, dintre care una cu medic) și IPJ.

UPDATE: Doi adulți și doi copii și-au pierdut viața într-un cumplit accident pe DN2 în Neamț. Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Neamț, joi, 13 octombrie, în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani.

cc3

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe DJ 208, dinspre Mircești, ajuns în intersecția cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, din autoturismul în cauză și rănirea alteia.

”Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, sinsp. Ciofu Ramona.

Traficul rutier a fost oprit în ambele direcții, pentru finalizarea cercetării la fața locului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.