Dental Alliance
March 28, 2023

Peste un milion de lei va plăti Iașiul pentru tipărirea buletinului info al primăriei

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Primăria va cheltui peste un milion de lei pentru tipărirea „Curierul de Iaşi”. „Buletinul de presă” al municipalităţii va continua, astfel, să fie disponibil în format fizic, în condiţiile în care, de mai bine de un an, publicaţia Primăriei nu există în mediul online: anul trecut, municipalitatea a pierdut domeniul online curierul-iasi.ro după ce a uitat (sau nu a vrut) să-şi prelungească dreptul de proprietate. În schimb, domeniul aparţine acum unei persoane fizice, scrie ziaruldeiași.

Situaţia de la Primărie contrastează puternic cu cea de la Consiliul Judeţean: CJ a renunţat la varianta tipărită a unei publicaţii similare („Vestea Iaşului”) şi a ales să-şi îmbunătăţească prezenţa în mediul online cu o interfaţă nouă, modernă. În mod evident, cheltuielile din bani publici în cazul CJ sunt mult mai reduse faţă de cele pe care le are Primăria Iaşi.

Intenţia municipalităţii ieşene este de a încheia un acord-cadru pe o perioadă de 20 de luni. Ultima procedură de acest fel a fost organizată de Primărie acum doi ani, iar câştigătorul licitaţiei a fost Tipoart Art Studio SRL din Bucureşti. Cele trei contracte subsecvente încheiate în perioada noiembrie 2020 – august 2022 au generat cheltuieli similare cu suma estimată în prezent de Primărie pentru acelaşi tip de servicii. Potrivit noului acord-cadru, „buletinul de presă” al Primăriei ar urma să aibă un tiraj de circa 24.000 de exemplare/ediţie, publicaţia fiind săptămânală. (continuarea pe ZiarulDeIași.ro)

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap