Dental Alliance

July 23, 2024

Doi cetăţeni străini au fost depistați în ședere ilegală în județul Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Poliţiştii de imigrări din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Neamț au desfășurat ieri o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României. În urma activităţilor întreprinse, au fost depistați 2 cetăţeni străini care se aflau în ședere ilegală.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Județului Neamț au efectuat la data de 3 octombrie a.c.,  o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse au fost depistaţi în situații ilegale 2 bărbați, de 36, respectiv, 64 de ani, din Canada și Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România și întrucât sunt membrii de familie a unui cetățean român, fiind interzisă îndepărtarea, au fost îndrumați să se prezinte la formațiunea teritorială din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, în vederea reglementării dreptului de ședere. Acțiunile polițiștilor vor contina și în perioada următoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.