Dental Alliance
November 28, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Weekendul care tocmai s-a încheiat, a fost unul plin cu evenimente frumoase, la care am avut plăcerea să particip!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Sâmbătă, 1 octombrie, a debutat o altfel de competiție sportivă – un campionat de tenis cu piciorul, organizat de TNL Roman. Zeci de tineri, dar și adulți au intrat în competiția care s-a desfășurat în format 2 vs 2, la Clubul de Tenis din incinta Ștrandului Municipal Roman. Clasamentul final a adus pe lângă bucuria momentului și premii substanțiale pentru cei care au urcat pe podium.
Un astfel de eveniment unește comunitatea și îndeamnă la mișcare. Am văzut bucuria celor 40 de participanți – cel mai în vârstă având 67 de ani, plăcerea de a face mișcare și de a socializa. Îi felicit pe organizatori, le doresc mult succes în organizarea cât mai multor evenimente pentru romașcani și le mulțumesc tuturor celor care au participat pe teren sau în tribune!
Totodată, duminică, 2 octombrie, a VI-a ediție a Campaniei „Alege Viața” – organizată de Asociația „Moto Mușatinii” a fost un adevărat spectacol. De la expoziția de autoturisme de epocă, la cea moto și până la cascadorii – toate au creat un eveniment unic în parcarea „Roman Value Centre”.
Apreciez în mod deosebit implicarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț – a Detașamentului de Pompieri Roman, care a simulat un accident cu victimă încarcerată, explicând publicului etapele de intervenție și modul în care putem ajuta într-o astfel de situație nefericită.
Au fost momente frumoase, care ne-au adus împreună, în altfel de experiențe de care ne vom aminti cu drag!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap