Dental Alliance
March 28, 2023

Doi nemțeni au dat buzna în casa unor tineri și i-au snopit în bătaie

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un tânăr de 26 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un imobil din  Piatra Neamț, a fost victima infracțiunii de lovire. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi,  două persoane cu vârste de 37 și 41 de ani, ambele din Bodești, ar fi pătruns în imobilul în care se afla tânărul de 26 de ani și o tânără de 22 de ani, ambii din Roznov, prin distrugerea ușii de acces, exercitând asupra acestora acte de violență.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap