Dental Alliance

La beție, un nemțean și-a dat foc la locuință. Incendiul s-a extins și bunurile din jur

0
YRY Residence

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din Costișa cu privire la faptul că la locuința cumnatei sale a izbucnit un incendiu. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, un bărbat de 60 de ani, din Costișa, ar fi dat foc în camera sa unor bunuri textile, incendiul extinzându-se și la camera fostei sale soții.

Totodată, la aceeași dată, bărbatul în cauză i-ar fi adresat femeii de 57 de ani, amenințări de natură să-i producă o stare de temere. În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap