Suplimente Alimentare Imunyze

Doi oameni în vârstă au fost salvați astăzi în Roman, după două intervenții diferite

Acoperisul1

Condor Resort

În jurul orei 11:25, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Roman,  deoarece o femeie de 67 de ani nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă de două zile.
La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au intrat în apartamentul situat la parterul blocului de locuințe din strada Smirodava, unde au găsit o femeie de 67  de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ, refuzând transportul la spital.

În jurul orei 15:20, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Roman.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au intrat în apartamentul situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Stejarilor. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat de 77 de ani, căzut într-o cameră. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportat La CPU Roman.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.