Dental Alliance
August 18, 2022

Doi polițiști romașcani erau să-și piardă viața într-un accident la Suceava

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Incompețena managerială era să provoace moartea a trei persoane, dintre care doi polițiști!
Proasta gestionare a mutării sediului IPJ Neamț și a externalizării unor servicii putea să provoace moartea a doi polițiști de la Poliția Mun. Roman.
În ciuda faptului că la demisolul Poliției Mun. Roman există spațiu pentru reînființarea CRAP sau cel puțin a unui pavilion, s-a luat decizia ca persoanele reținute, arestate, etc, să fie transportate la alte inspectorate de poliție.
În ziua de 08.07.2021, câțiva polițiști de la Biroul de Investigații Criminale transportau mai multe persoane reținute care urmau să fie depuse în arestul IPJ Suceava.
În localitatea Vadul Moldovei o conducătoare auto a virat stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu una dintre autospecialele de poliție.
Dusterul în care se aflau doi polițiști și unul dintre bărbații reținuți a fost proiectat într-un șanț apoi în alte două mașini parcate pe marginea drumului.
Doar o mână divină le-a salvat viețile, pentru că aibag-urile nu s-au deschis.
Toți au doar contuzii minore.
În condițiile în care vedem, din ce în ce mai des, tendința de mușamalizare a cazurilor de incompetențe ale unor șefi, probabil nu vom afla nici acum cine și de ce nu a vrut ca “arestul” de la Poliția Roman să fie operaționalizat, polițiștii fiind nevoiți să conducă persoanele împotriva cărora magistrații dispun măsuri privative de libertate la alte inspectorate de poliție.
Se consumă, astfel, foarte multe resurse materiale și umane
Probabil nu vom afla nici de ce airbag-urile n-au funcționat, cum la fel, suntem siguri, că nu vom afla dacă vreun manager se face vinovat de faptul că viețile unor oameni au fost puse în pericol!
Sursa Sindicatul Europol Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.