Dental Alliance
December 11, 2023

Dosar penal, după ce un șofer din Neamț a fost prins pe E85 cu lemn fără documente legale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic, pe DN2 – E85, în localitatea Răcăciuni, un ansamblu de vehicule compus dintr-o autoutilitară ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Neamț.

În urma verificărilor a reieșit că, ansamblul transporta cantitatea de 60 de m.c. de cherestea, iar în devizul de însoțire implementat în aplicația SUMAL 2.0, figura o cantitate de 46 de m.c. de cherestea, rezultând o diferență de 14 m.c. de material lemnos.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c. neînsoțite de documente specifice de transport.

De asemenea, a fost dispusă măsura reținerii cantității de 14 m.c. de cherestea și lăsarea acesteia în custodie Ocolului Silvic Răcăciuni.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap