Dental Alliance
October 1, 2023

Dosar penal pentru un nemțean care conducea autoturismul, fără a avea permis

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din Postului de poliție Zănești au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se  deplasa pe DN 15, în afara localității Zănești. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piatra-Neamț nu deținea permis de conducere.

Bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști conducând fără permis de conducere și la data de 13 iunie a.c., când acesta a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap