Dental Alliance
October 1, 2023

Persoane bănuite de încăierare, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt, reținute de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Polițiștii au reținut trei persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt. La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 18:40 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Piatra-Neamţ are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, persoanele implicate fiind identificate la scurt timp de polițiști și conduse la sediul poliției. Investigațiile au relevat faptul că, între șase persoane cu vârste cuprinse între 15 și 48 de ani, din Piatra -Neamţ, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia o femeie de 42 de ani ar fi sustras un telefon mobil. În urma documentării activitații infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, față de trei persoane cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani, a fost dispusă  măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap