Dental Alliance

July 23, 2024

Două accidente produse la interval de câteva minute, în Suceava. Două autovehicule implicate, o autospecială de pompieri

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Două accidente rutiere soldate cu pagube materiale a avut loc, duminică dimineață în județul Suceava. În evenimente au fost implicate două autocisterne, una cu motorină, dintre care una a pompierilor.

Potrivit ISU Suceava, autocisternă încărcată cu 26 de tone de motorină, răsturnată în afara părții carosabile, pe raza localității Roșiori.

UPDATE ora 10.30: La fața locului a ajuns și autocisterna destinată transvăzarii motorinei.

acc suceava 22

UPDATE ora 10.15: Autospeciala pompierilor militari a fost repusa pe roți și va fi transportata la sediul subunității din Fălticeni. De asemenea, se așteaptă o nouă autocisternă, pentru transvazarea motorinei din cea avariată.

acc suceava (21)

Misiunea pompierilor de monitorizare și asigurare a masurilor PSI la fata locului continua.

Conducătorul auto nu a necesitat îngrijiri medicale.

acc suceava 19 (2)

La fata locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o autocisternă cu apă.

acc suceava (19)

În apropiere de locul producerii accidentului, o autocisternă cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers.

Conducătorul auto (singurul ocupant al autovehiculului) a fost evaluat de către echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

acc suceava (18)

În ceea ce privește autocisterna încărcată cu motorină, aceasta are șase compartimente, iar pe la capacele a două dintre acestea sunt ușoare scurgeri de combustibil.

Pompierii militari asigură masurile PSI la fata locului.

acc suceava (20)

Împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.