Dental Alliance
March 4, 2024

Două competiții reușite la tenis, pentru CSM ROMAN!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Luna februarie se încheie cu două rezultate bune pentru secția de tenis, antrenorul Ionel Cobuz participând cu sportivul Rareș Clapa la „Cupa Dolinex” Piatra Neamț și „Cupa Valexin” Suceava.
🏆„Cupa Dolinex” desfășurată la Piatra Neamț în perioada 11-13 februarie, a reunit la startul competiției fete și baieți înscrisi la categoriile de vârstă 8 și 10 ani. Fiecare tablou principal a cuprins câte 16 poziții, meciurile fiind desfășurate doar la simplu. La acest turneu de categoria I, înscris in calendarul FRT, CSM ROMAN s-a situat pe locul al II-lea, datorită tenacității în teren de care a dat dovadă Rareș.
🏆Municipiul Suceava a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cea de-a doua ediție a „Cupei Valexin” la tenis de câmp, o competiție care de asemenea a făcut parte din circuitul național al Federației Române de Tenis, cu un rating foarte bun, de categoria I. Turneul s-a desfășurat pe terenurile de zgură acoperite de la Complexul Sportiv „Unirea”, având în program întreceri de copii la categoriile de vârstă 10 și 12 ani, fete și băieți. La finalul competiției la care au participat copii proveniți de la cluburi din mai toate zonele țării, precum Galați, Iași, Maramureș, Botoșani, Brăila, Argeș, Satu Mare, Bacău, București sau Constanța, sportivul nostru a reușit să ocupe poziția a III-ea în clasament.
✌️Urmează noi meciuri palpitante, cu victorii și revanșe ale tenismenilor noștri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.