Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Leonard Achiriloaei: Le urez tuturor salvatorilor să rămână dedicaţi acestei nobile misiuni, iar eficiența și profesionalismul să-i caracterizeze mereu.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi este Ziua Protecției Civile în România. Se împlinesc 90 de ani de la înființarea structurilor de apărare civilă, acei oameni care veghează pentru ocrotirea noastră și a bunurilor materiale în cazul situațiilor de urgență.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a organizat în acest an o serie de activități de instruire, care au vizat în primul rând comportamentul pe timpul și după producerea unui cutremur.
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Roman a realizat o campanie de informare în stradă, distribuind materiale informative referitoare la comportamentul și acțiunile noastre în cazul unui dezastru. Mâine, 1 martie, toți angajații administrației publice locale, vor participa la un exercițiu de înștiințare, avertizare, alarmare și evacuare în situații de urgență. Exercițiul va avea loc simultan și în unitățile de învățământ.
Le urez tuturor salvatorilor să rămână dedicaţi acestei nobile misiuni, iar eficiența și profesionalismul să-i caracterizeze mereu. Să aveți parte de aprecieri sincere pentru efortul și altruismul de care dați dovadă!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.