Dental Alliance
December 9, 2023

Județul Neamț, gazdă a Olimpiadei de informatică în echipe „International Informatics Olympiad in Teams – 2023“, etapa națională.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

O onoare și o bucurie să îi avem în zona noastră, pentru câteva zile, pe cei mai buni elevi specialiști în IT, însoțiți de profesorii coordonatori!
Mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Județean și întregii echipe a acestei instituții și tuturor celor implicați în organizarea olimpiadei, pentru cinstea pe care ne-o fac, aducând în Neamț o competiție națională. De aici pot pleca ingineri de soft și programatori care vor studia peste hotare, ducând în instituții de învățământ cunoscute în lume prestigiul educației românești și având în portofoliul lor o olimpiadă la Piatra-Neamț, la o competiție națională!
Succes tuturor celor care se vor întrece în cunoștințe de informatică în frumosul nostru județ. Chiar dacă nu toți vor fi declarați câștigători, cu siguranță toți vor acumula o experiență deosebită într-un ținut de poveste, cum este al nostru.
Consiliul Județean Neamț susține performanța în educație!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap